ترشی شیرازی

مواد لازم

گل کلم 250 گرم
گوجه فرنگی سفت 3 عدد
فلفل سبز تند 100گرم
نمک به مقدار لازم
سرکه سفید به مقدار لازم

طرز تهیه

1-قسمت سر کلم را به صورت گلهای بسیار کوچک ببرید.
2-دانه های وسط گوجه فرنگی را خارج کنید، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
3-فلفل سبزها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.
4-داخل یک شیشه تمیز ابتدا حدود 4 سانتی متر گل کلم بریزید، سپس حدود 3 سانتی متر گوجه فرنگی روی آن بریزید و بعد حدود 2 سانتی متر فلفل سبز بریزید. این کار را ادامه دهید تا شیشه پرشود سپس مقداری نمک روی مواد بریزید و بعد شیشه را با سرکه پرکنید. درشیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.

نکته

ـ این ترشی بسیار تند است. اگر شما طعم ملایم تری را می پسندید می توانید میزان فلفل سبزها را کم کرده و به جای آن از فلفل دلمه ای استفاده کنید.
منبع:هنر آشپزی،شماره 55
/ 0 نظر / 40 بازدید