فرنی میوه ای

نویسنده:ساقی باقری





مواد لازم:

آرد برنج: 3 قاشق غذا خوری
شیر: نیم لیتر
شکر:3 قاشق غذا خوری
عرق بید مشک: 1/2 لیوان
خامه: 2 قاشق غذا خوری
موز: 1 عدد

طرز تهیه:

ابتدا آرد برنج را در شیر حل کنید. بعد این مخلوط را روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید سپس شکر را به مواد اضافه کنید و هنگامی که مخلوط جوش آمد عرق بیدمشک را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و سفت شود.
بعد خامه را به مواد اضافه کنید. دقت داشته باشید هنگامی که خامه اضافه می شود، دیگر نباید مواد بجوشد.
در آخر تکه هایی از موز یا میوه های دیگر را به دلخواه به فرنی بیفزایید.

فرنی را در ظرف بکشید و برای سرو، بگذارید سرد شود.
نکته:می توان در تهیه ی این فرنی از شکر استفاده نکرد و هنگام سرو،آن را با عسل میل کرد.
منبع:نشریه هنر آشپزی ،شماره 35

/ 2 نظر / 4 بازدید
ترانه سراها

با سلام خدمت شما وبلاگ نویس محترم ترانه سراها با 10 ترانه بروز است و منتظر حضور گرم شما است ، لطفا تشریف فرما شوید. سبز باشید.

ترانه سراها

با سلام خدمت شما وبلاگ نویس محترم ترانه سراها با 10 ترانه بروز است و منتظر حضور گرم شما است ، لطفا تشریف فرما شوید. سبز باشید.