کیک گردویی

نویسنده: مرضیه جمشدیان




مواد لازم :

آرد:1 پیمانه
شکر:1 پیمانه
کره:150 گرم یا 1 پیمانه
گردو:150 گرم
تخم مرغ:6 عدد
بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
هل:1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و کاملاً بزنید تا حجم مواد دو برابر شود.
زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را جداگانه بزنید تا سفید و پوک شود.
زرده ها را دانه دانه به مواد کره و شکر اضافه کنید و هل را به آن بیفزایید.

سپس گردوی پودر شده را اضافه کنید . آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و همراه با سفیده کم کم به مواد اضافه کنید.
کف قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید . مواد آماده را در قالب بریزید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید . سپس 45 دقیقه دیگر به مدت 160 درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.

منبع: نشریه هنر آشپزی،شماره 34

/ 0 نظر / 45 بازدید