رولت فیله مرغ

مواد لازم برای 2 نفر:

فیله ی مرغ :4 عدد
لوبیا سبز:8 عدد
هویج :1 عدد
نمک و روغن:به دلخواه
لیمو ترش :1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا زائده ی سفیدرنگ فیله ی مرغ را جدا کنید سپس آن را از پهلو برش داده و پهن کنید و با کف چاقو ضربات آهسته وارد کنید تا گوشت نرم شود.بعد کمی نمک روی آن بپاشید.لوبیا سبز را بشویید و سرو ته آن را قطع کنید.
هویج را هم در حد و اندازه ی لوبیا سبز برش داده و به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود.
لوبیا سبز و هویج را یکی در میان لای مرغ بگذارید و آن را بپیچید.کمی روغن در ماهیتابه بریزید و با شعله ی ملایم مرغ ها را تفت دهید.بعد از طلایی شدن در ماهیتابه را بگذارید تا رولت ها با بخار بپزد.
در صورت تمایل می توان به همراه این غذا از انواع سس ها استفاده کرد.

منبع:ماهنامه هنر آشپزی، شماره 40

/ 0 نظر / 35 بازدید