شش انداز هویج

ویسنده: الهه آذری
کارشناس غذاهای سنتی



مواد لازم:

هویج: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
آب: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
آب نارنج: 5 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ: 4 عدد

طرز تهیه:

هویج را پوست بکنید و رنده کنید. پیاز را نیز درشت رنده کنید ودر روغن کمی سرخ کنید . هویج رنده شده را نیز بیفزایید و کمی تفت دهید .سپس آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز وهویج بپزد وبه روغن بیفتد.
بعد شکر را روی مواد پخته بریزید تا آب شود. سپس آب نارنج وکره را اضافه کنید.
می توان میزان شکر وآب نارنج را مطابق با ذائقه تغییر داد.درآخر، تخم مرغها را دانه دانه روی ظرف بشکنید تا ببندد. غذا حاضر است در ظرف مناسب سرو کنید.

منبع: هنر آشپزی شماره 32
/ 0 نظر / 6 بازدید