پیراشکی سیب زمینی با گوشت

نویسنده :سهیلا محسنی نژاد




مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

سیب زمینی آب پز: 3 عدد
نمک و فلفل سیاه: به دلخواه
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز خلال شده: 1 عدد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه: 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سوخاری: مقداری
کره: 50 گرم

طرز تهیه:

سیب زمینی های آب پز را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود.
گوشت چرخ کرده را با پیاز درکمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخارشود. بعد از بخار شدن آب گوشت نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید تا کاملاً به روغن بیفتد.
از خمیر سیب زمینی به اندازه ی یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید. در وسط آن به اندازه ی یک قاشق چای خوری از مایه ی گوشت بگذارید و خمیر را مجدداً به شکل توپ درآورید.
این کار را ادامه دهید تا خمیر و مواد گوشتی تمام شود.
توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ آغشته کنید و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید، بچینید بعد روی آنها را آرد سوخاری بپاشید.
فر را با حرارت ملایم گرم کنید تا دمای آن به 200 درجه ی سانتیگراد برسد. سپس ظرف پیراشکی را 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از آن ظرف را 5 دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شود.

نکته:

اگر بخواهید این غذا را بدون فر آماده کنید می توانید بعد از آغشته کردن پیراشکی ها به تخم مرغ آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید.
نکته:اگر بخواهید این غذا را بدون فر آماده کنید ،می توانید بعد از آغشته کردن پیراشکی ها به تخم مرغ ،آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید.
منبع: نشریه هنر آشپزی ،شماره 35

 

/ 0 نظر / 18 بازدید