کتف مرغ با گشنیز و سیر

مواد لازم :

بال و کتف مرغ :500 گرم
آب لیمو :4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به دلخواه
روغن زیتون:3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده :1 قاشق مربا خوری
گشنیز خرد شده:5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

بال و کتف های مرغ را بشویید و در کاسه ای بریزید و آب لیمو، نمک ، فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید . سپس این مخلوط را حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
سیر رنده شده را کمی در روغن تفت دهید وبعد گشنیز را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مخلوط بال و کتف با آب لیمو و روغن زیتون را به گشنیز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم به آرامی بپزد وبه روغن بیفتد .
سپس در دیس بکشید و تزیین کنید.

منبع:نشریه هنر آشپزی شماره33

 

/ 0 نظر / 31 بازدید