ترشی با عصاره کرفس

نویسنده:فریده وهاب زاده




مواد لازم:

گل کلم :500 گرم
هویج :250 گرم
کرفس:250 گرم
کلم برگ سفید :250 گرم
خیار:250 گرم
سبزی ترشی و برگ کرفس:200 گرم
سیر:چند حبه
فلفلی قلمی:چند عدد
سیب:1عدد
فلفل دلمه ای سبز:1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز:1 عدد
نمک :2 قاشق غذاخوری
زردچوبه:به مقدار کم
عصاره ی کرفس:به میزان لازم
سرکه :به میزان لازم

طرز تهیه:

تمام مواد را بشویید و خوب خشک کنید.سپس آنها را به اندازه ی دلخواه خرد کرده و با هم مخلوط کنید.بعد آنها را در شیشه ی تمیزی ریخته و نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید.سپس نیمی از شیشه را با عصاره ی کرفس و نیمی دیگر را با سرکه پر کنید.بعد در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگهداری کنید.این ترشی بعد از 15 روز قابل استفاده است و البته برای کسانی که طعم ملایم تری از سرکه را می پسندند بسیار مناسب است.

طرز تهیه ی عصاره ی کرفس :

ساقه های کلفت کرفس و برگ های آن را جدا کرده و در ظرفی بریزید و روی آن آب ریخته، بگذارید به مدت 1 ساعت بجوشد تا کرفس ها عطر و طعم خود را به آب بدهند.سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا عصاره خنک شود.

نکته:

اگر از سرکه سفید استفاده می کنید.بهتر است برای متعادل کردن تندی آن از عصاره ی کرفس بیشتری استفاده کنید.
منبع:ماهنامه هنر آشپزی،شماره ی 40
/ 0 نظر / 5 بازدید