دمی رنگین

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد
پیاز : 250 گرم
گوشت گوساله : 500 گرم
روغن : 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
پودر پاپریکا، نمک و فلفل : 1 تا 2 قاشق سوپخوری، آسیاب شده
آب سبزیجات : 500 میلی لیتر
آب سبزیجات: نصف یک عدد
آب :500 میلی لیتر
برنج : 250 گرم
گوجه فرنگی : 500 گرم
ریحان :1 قاشق سوپخوری، خرد شده

طرز تهیه:

1-فلفل دلمه را پاک کرده و خرد کنید، پیاز را پوست گرفته و به 8 تکه مساوی تقسیم کنید.
2-گوشت را با آب سرد بشویید و خورشی خرد کنید.
3-روغن را در یک تابه داغ کرده و گوشت را درآن تفت دهید، سپس پیازها را نیز اضافه کرده و تفت دهید.
4-رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و نمک وفلفل بزنید. 250 میلی لیتر آب سبزیجات به آن اضافه کنید و بگذارید در بسته 10-15 دقیقه بپزد.
5-فلفل دلمه ها و برنج را به آن اضافه کرده و مابقی آب سبزیجات را نیز اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر غذا را در ظرف در بسته بپزید.
6-گوجه فرنگی ها را بشویید وبرش کوچکی روی آنها ایجاد کنید. یک دقیقه درآب داغ بیاندازیدو خارج کنید،سپس پوست بگیرید و به 4 تکه تقسیم کنید.
7-گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید غذا 3-5 دقیقه دیگر بپزد. پلو را نمک و فلفل بزنید و با ریحان سرو کنید.
می توانید 285 گرم ذرت را نیز شسته و با گوجه فرنگی ها به غذا اضافه کنید.

منبع:هنر آشپزی،شماره 55

/ 0 نظر / 24 بازدید