فرنی با نشاسته

نویسنده :مریم جدی





مواد لازم:

نشاسته: 1 پیمانه
آب سرد: 1 پیمانه
شیر: 4 پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
گلاب :نصف پیمانه
مغز هل کوبیده: 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید یا این که نشاسته را در یک پارچه ی مَلمل یا تنظیف بریزید و داخل یک پیمانه آب قرار دهید. سپس شیره ی آن را بگیرید. تا اگر مواد خارجی در نشاسته باشد به این صورت گرفته شود.
نشاسته ی حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کنید و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود. بقیه ی شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب هم بزنید.
سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده یا وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی خوب غلیظ شد ، آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، فرنی آماده است.

سپس آن را در ظرف های یک نفره یا در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.
نکته:در صورت تمایل می توانید به جای هل کوبیده از نصف قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید.
منبع:نشریه هنر آشپزی ،شماره 35
/ 0 نظر / 41 بازدید