کیک چای سیب با کرم کاستارد

نویسنده: گلریز کاوه




مواد لازم:

کره: 200 گرم
شکر: 110 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 185 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
پودر کاستارد: 40 گرم
سیب: 2 عدد (300 گرم ) ورقه شده
کره ی آب کرده: 1 قاشق سوپ خوری
شکراضافی: 2 قاشق چای خوری
پودر دارچین: 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای کرم کاستارد:

کره: 20 گرم
پودر کاستارد: 2 قاشق سوپ خوری
وانیل :1/8 قاشق چای خوری
شیر: 250 میلی لیتر
شکر: 55 گرم

طرز تهیه کرم کاستارد:

کره و پودر کاستارد را همراه وانیل در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
شیر را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید تا کرم غلیظ شود. پس از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.
کرم آماده شده را کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک:

فر را با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. یک قالب گرد 22 سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
کره را با شکر بزنید تا سفید و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به این مخلوط اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم مرغ مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاستارد را با هم مخلوط کنید و به مواد بالا بیفزایید.
مواد آماده را کف قالب پهن کنید و کرم کاستارد آماده شده را روی مواد بریزید و صاف کنید سپس سیب های ورقه شده را روی مواد بچینید و کره ی آب شده را با برس روی آن بزنید. بعد شکر و دارچین را روی سیب ها بپاشید.
قالب را یک ساعت درون فر قرار دهید تا روی کیک طلایی شود. بعد از پخت ده دقیقه زمان دهید و سپس کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

منبع:نشریه هنر آشپزی،شماره 35

 

/ 0 نظر / 74 بازدید