ژله میوه

مواد لازم :

شکر: 75 گرم
رندة پوست پرتقال:1 قاشق چایخوری
آب: 350 میلی لیتر
پودر ژلاتین: 4 قاشق چایخوری
آب میوه یا کمپوت:450 میلی لیتر
میوه مخلوط تازه یا فریز شده :حدود 300 گرم

طرز تهیه :

شکر و رندة پوست پرتقال را همراه 350 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید . مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
بعد مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
محلول خنک شده را از صافی رد کنید.
یک چهارم پیمانه از محلول را بردارید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بن ماری آن را حل کنید تا شفاف شود .
بعد از اینکه مخلوط ژلاتین کمی خنک شد، آن را به باقیماندة مخلوط آب و شکر جوشیده اضافه کنید.
در این مرحله همة مواد را به آب میوه یا کمپوت بیفزایید .
مقداری از مایه را درون قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کمی ببندد.
سپس میوه های آماده را روی ژلة نیمه بسته بچینید .
دوباره از مایة ژله روی میوه ها بریزید و حدود 10 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید .
این کار را تکرار کنید تا قالب از میوه و ژله پر شود .
در انتها ، قالب را 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد. زمان سرو کف قالب را 3 ثانیه در آبجوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید . می توانید روی ژله میوه را با خامة فرم گرفته و میوه های آغشته به شکر تزیین کنید یا با بستنی سرو کنید .

نکته :

1 ـ در صورت تمایل می توانید از پودر ژلة رنگی آماده استفاده کنید . در این صورت یک بسته 100 گرمی پودر ژلة آماده کافی است.
2 ـ در صورت استفاده از ژلة آماده می توانید در کف ظرف ژلة بی رنگ بریزید و میوه ها را روی آن بچینید.

منبع:نشریه هنر آشپزی شماره33

/ 0 نظر / 6 بازدید