میرزاقاسمی با کدو خورشی

نویسنده: مریم جدی




مواد لازم :

کدوی خورشی :5 تا 6 عدد
سیر:5 تا 6 پر
روغن:به میزان لازم
نمک و فلفل:به میزان لازم
گوجه فرنگی :3 تا 4 عدد
دارچین و زردچوبه :به میزان لازم
تخم مرغ:2 عدد

طرز تهیه:

کدوها را پوست گرفته و با آب خیلی کم، بگذارید تا بپزد. سپس آنها را له کنید.
سیر را در آب سرد خیس کنید تا پوست آن به آسانی گرفته شود.سپس آن را خرد کرده و در تابه با روغن، نمک و زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.
کدوها را در تابه بریزید و با سیر، خوب مخلوط کنید و بگذارید تا کمی سرخ شود.گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید.سپس به همراه فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید.می تواید تخم مرغ این غذا را به دو صورت آماده کنید.
می توان تخم مرغ ها را در تابه ای نیمرو کنید و پس از کشیدن در ظرف، آن را روی غذا بگذارید و یا تخم مرغ ها را بزنید و روی غذا بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزی،شماره ی 40
/ 0 نظر / 49 بازدید