اُملت گوشت

مواد لازم برای 4 نفر :

قارچ:8 عدد
روغن مایع:1 قاشق چایخوری
آب لیمو:به دلخواه
پیاز متوسط:1 عدد
گوشت چرخ کرده:200 گرم
نمک و فلفل:به دلخواه
تخم مرغ:8 عدد
شیر:2 قاشق سوپخوری
کره:40 گرم
خیارشور ، تربچه قرمز و جعفری قدری برای تزیین

مواد لازم برای سُس املت

کره :به میزان لازم
سس کچاپ:به دلخواه
قرص عصارة مرغ یا گوشت:1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آنها برود.
سپس قارچ های نگینی شده را در روغن و همراه آب لیمو تفت دهید، ولی در صورتی که از کنسرو قارچ استفاده می کنید لازم نیست آن را تفت دهید.
سپس پیاز و گوشت را کمی در روغن کمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن بیفزایید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.(تصویر 1)
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب بزنید . سپس شیر را به آن اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.
ماهیتابه ای دیگر را گرم کنید وکره را در آن آب کنید . سپس یک قسمت از مایة تخم مرغ و شیر را در ماهیتابه بریزید و آن را بگردانید تا تمام سطح تابه را بپوشاند.(تصویر2)
بعد یک قسمت از مواد گوشتی را روی آن بریزید و مطابق تصویر املت (تخم مرغ بسته) را بپیچید .(تصویر 3 و 4)
بعد از تهیة همة املت ها ، سس آماده شده را برای تزیین روی آنها بریزید و اطراف آنها را خیارشور ، تربچه قرمز و برگ های جعفری بچینید.

طرز تهیة سس :

در ظرفی کره را گرم کنید . بعد سس قرمز (کچاپ) را به آن بیفزایید تا گرم شود . پس از آن قرص عصارة مرغ یا گوشت را پودر کنید و در سُس بریزید و کاملاً مخلوط کنید.

نکته :

1) دقت داشته باشید که بعد از تهیة هر املت، حتماً کف ماهیتابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کنید.
2) برای جلوگیری از سوختن کره در ماهیتابه ، می توانید ابتدا کف ظرف را با کمک برس یا پنبه و روغن مایع چرب کنید.
3) مواد این دستور را می توان به دو قسمت تقسیم کرده و در دو نوبت پخت.
4) زمانی که گوشت را با قارچ تفت می دهید می توان سس کچاپ را هم اضافه کنید.
منبع: نشریه هنر آشپزی شماره33

 

/ 0 نظر / 59 بازدید