کوفته نخودچی با سس انار و کاری

نویسنده :راضیه امیرذهنی




مواد لازم:

گوشت چرخکرده:500 گرم
پیاز:2 عدد
نمک، فلفل، زعفران و ادویه کاری:به دلخواه
تخم مرغ :1 عدد
آرد نخودچی:1 پیمانه
مواد لازم برای سس :
کره:50 گرم
آرد:1 قاشق سوپخوری
گردوی پودر شده :نصف پیمانه
رب انار:4 قاشق سوپخوری
نعنای خشک:برای روی غذا
آب :1 پیمانه
روغن مایع :برای سرخ کردن

طرز تهیه:

گوشت چرخکرده، پیاز و کمی نمک را درون روغن ریخته و همه را با هم سرخ کنید.بعد مواد را در کاسه ای ریخته و به آن تخم مرغ، آرد نخودچی، فلفل، زعفران و ادویه زده و تمام مواد را با هم ورز دهید.بعد کوفته ها را در دست فرم داده و در روغن سرخ کنید.
در قابلمه ای کره را آب کرده و آرد را در آن تفت دهید.بعد زعفران را اضافه کرده و گردو و رب انار را به آن بیفزایید.سپس 1 پیمانه آب را اضافه کنید.وقتی جوشید کوفته ها را درون سس بریزید و بگذارید تا بجوشد و کوفته ها بپزد و سس غلظت کافی را بگیرد.
غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن نعنای خشک بپاشید.
منبع: ماهنامه هنر آشپزی،شماره ی 40
/ 0 نظر / 6 بازدید