کروکت پنیر موتزارلا و پیازچه

نویسنده:ژانت طوروسیان




مواد لازم برای 20عدد کروکت:

پنیر موتزارلای قالبی دالیا: 250گرم
آرد گندم: سه‌چهارم پیمانه
پیازچه ریز شده: 4 قاشق سوپخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک‌سوم قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ: یک عدد
آرد ذرت: یک قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ کردن: 2 پیمانه

طرز تهیه:

پنیر قالبی را رنده کرده و یا با غذاساز به صورت خیلی ریز خرد کنید. نصف پیمانه آرد گندم، پیازچه، نمک، فلفل سیاه، و تخم‌مرغ را به پنیر افزوده، با دست ورز دهید.
از مخلوط گلوله‌هایی به اندازه‌ی یک گردو درست کرده، در یک ردیف در ظرف چیده، رویشان را پوشانده به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید. باقیمانده‌ی آرد گندم و آرد ذرت را باهم مخلوط کرده، گلوله‌ها را در آن غلطانده، آرد اضافی را تکان داده و گلوله‌ها را مجددا در یک ردیف چیده، و 15دقیقه‌ی دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شوند. سپس در روغن مخصوص سرخ‌کردنی سرخ کرده، روی کاغذ جاذب روغن بگذراید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کروکت‌ها را در ظرف مناسبی چیده و از عزیزانتان پذیرائی نمائید.

منبع:نشریه هنر آشپزی شماره59

 

/ 0 نظر / 23 بازدید