کرپ با مرغ

مواد لازم برای خمیر کرپ :

آرد گندم :6 فنجان کوچک (برای هر نفر یک فنجان)
تخم مرغ :1 عدد
شیر:0/5 لیوان
نمک:به دلخواه

مواد لازم برای داخل کرپ:

فیلة مرغ :250 گرم
نمک:به دلخواه
فلفل سیاه :به دلخواه
پودر سیر:به دلخواه
روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
فلفل سبز شیرین :2 عدد
پیازچه:2 عدد
جعفری خرد شده :2 قاشق غذاخوری
مایة حموس:0/25 لیوان

مواد لازم برای تهیه حموس:

نخود:1لیوان
سیر له شده:3تا 4حبه
ارده:0/5 لیوان
روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
آب لیمو: 1 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به دلخواه

طرز تهیة حموس :

نخود را از چند ساعت قبل بخیسانید ، آب پز و له کنید . همچنین می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید . سیر له شده ، ارده، روغن زیتون ، آب لیمو ، گشنیز خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز را به نخود له شده بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه :

برای درست کردن کرپ ، آرد را از الک رد کنید و به آن تخم مرغ ، شیر و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا همة مواد خوب مخلوط شوند. آنگاه با دستگاه کرپ ساز ، کرپ ها را آماده کنید.
برای داخل کرپ ، فیلة مرغ را یک سانتیمتری خرد کنید و نمک ، فلفل و پودر سیر روی آن بریزید .
در تابه ای روغن بریزید و مرغ را چند دقیقه تفت دهید . گوجه فرنگی ، فلفل ها و پیازچه را بشویید و نگینی خرد کنید وبه آن نمک و فلفل بزنید.
وسط کرپ از مایة حموس بمالید و روی آن گوجه فرنگی، فلفل ، پیازچه و جعفری بریزید و کرپ را رول و سرو کنید.
می توانید بعد از پیچیدن کرپ ها آنها را در ظرف مخصوص فر چیده و یک ربع تا 20 دقیقه در فر200 درجه بگذارید تا گرم و داغ شوند.

منبع:نشریه هنر آشپزی شماره33


/ 0 نظر / 8 بازدید