دلمه ی تره فرنگی

نویسنده:راضیه امیر ذهنی




مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

برنج: 1/4 پیمانه
لپه: 1/4پیمانه
بلغور گندم: 1/4 پیمانه
سبزی دلمه (تره، مرزه، شوید و گشنیز): 500 گرم
تره فرنگی: 6 عدد درشت
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز سرخ کرده: 1 عدد
ادویه کاری: 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل: به دلخواه
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

برنج، لپه و بلغور را نیم پز کنید.
سبزی دلمه را شسته و خرد کنید.
قسمت سفید تره فرنگی ها را به طول 10 تا 12 سانتیمتر برش بزنید و در مخلوط آب و نمک یکی دو جوش بدهید تا نرم شود، با این روش به راحتی می توانید ورقه های آن را از هم جدا کنید.
داخل ظرفی برنج، لپه و بلغور نیم پز، سبزی دلمه ی خرد شده، گوشت چرخ کرده ی خام، پیاز سرخ کرده، ادویه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید.
بعد داخل ورقه های تره فرنگی را با آن پر کنید و در قابلمه بچینید.
بعد از اینکه همه دلمه ها را آماده کردید و در قابلمه چیدید، روی آن آب و دو قاشق روغن بریزید و بگذارید تا دلمه ها بپزند و آب آن کشیده شود.
غذا آماده ی سرو است.

منبع:نشریه هنر آشپزی،شماره 35

/ 0 نظر / 15 بازدید