روله فیله با قیسی

مواد لازم برای چهار نفر:

فیله مرغ : 500 گرم
قیسی : 250 گرم
گردو: 100 گرم
کره : 50 گرم
پیاز : 1 عدد
محلول زعفران : یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع : 3 قاشق سوپخوری
آرد :1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا فیله ها را دانه دانه لای سلفون گذاشته و بکوبید تا کمی پهن شوند، ولی پاره نشوند. قیسی و گردو را چرخ کنید. روی هر فیله را کمی با کره چرب کنید ومقداری از مخلوط گردو و قیسی بریزید و رول کنید. روغن و کره را داخل تابه ای گرم شده بریزید وفیله ها را کمی تفت دهید، بعد محلول زعفران را اضافه کنید و برای چند دقیقه در تابه را بگذارید. در صورت تمایل در هنگام سرو روی فیله های گرم کمی خامه بریزید.

منبع:هنر آشپزی،شماره 55

/ 0 نظر / 18 بازدید