مثلث شکلاتی

1.3 فنجان روغن

1.3 فنجان کره

1 قاشق چایخوری وانیل

1 عددتخم مرغ

شکر سفید 1.2 فنجان

1.2 فننجان شکر قهوه ای

1.1.2 فنجان ارد

1.2 قاشق چایخوری نمک

اسمارتیس 3.4 فنجان

1.2 فنجان شکلات

خامه


ابتدا کره و روغن را هم می زنیم

میتوانید تنها از کره استفاده نمایید


سپس وانیل را اضافه مینماییم و هم میزنیم


تخم مرغ را اضافه مینماییم


هر دو شکر ها را با هم ادغام مینماییم و هم میزنیم و به ترکیب اضافه مینماییم

سپس ارد الک شده را با نمک و بیکنگ پودر به مخلوط اضافه مینماییم و هم میزنیم


سپس شکلات خرد شده را اضافه نموده و اسمارتیس را به ان اضافه مینماییم


سپس خمیر را روی کاغذ روغنی درون قالب پهن مینماییم

دمای فر

380 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد

به مدت 10 دقیقه


بعد ان را به صورت مثلثی برش داده و با شکلات تزیین نمایید


/ 0 نظر / 27 بازدید