باقلوای هندی

نویسنده :ایران کوهستانی




مواد مورد نیاز :

تخم مرغ :4 عدد
روغن مایع :200 گرم
آرد :150 گرم
مغز پسته یا نارگیل یا بادام :1 لیوان پودر شده
شکر:225 گرم
پودر هل :1 قاشق مربا خوری سرصاف
بیکینگ پودر :1 قاشق مربا خوری
مغز پسته یا خلال پسته :برای تزئین
مواد مورد نیاز برای تهیه شیره :
شکر :500 گرم
آب :250 گرم
جوهر لیمو:1 قاشق مرباخوری
گلاب :1/2 پیمانه

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را درظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید ،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملاً حل شود و کاملاً صاف و یکدست شود، بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته ،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید.
درظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده 2 بار الک کنید و به مواد بیافزایید و آن قدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس مایه حاضر را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده ،بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد . سپس آن را از فر درآورده ،مطابق شکل 4 برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید. باقلوای شما آماده سرو است . شیرین کام باشید!

طرز تهیه شیره :

برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
منبع: نشریه هنر آشپزی ،شماره 30


/ 0 نظر / 50 بازدید