برگر قارچ و گوشت

نویسنده: ملاحت کامیار




مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت گوساله ی چرخ کرده: 500 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
قارچ: 150 گرم
جعفری خرد شده: 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به دلخواه
نان تست: به میزان لازم
سس خردل: به دلخواه

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و قارچ در مخلوط کن بریزید و بعد از اینکه مواد کاملاً مخلوط شد، نمک و فلفل را بیفزایید و دوباره مواد را به مدت 30 ثانیه له و مخلوط کنید. سپس از مواد به اندازه ی یک گردو بردارید و آن در دست گرد کنید سپس گلوله ها را در میان کیسه خوب پهن کنید. بعد از بین کیسه خارج کنید و در روغن سرخ کنید.
نان تست را با یک قالب گرد، قالب بزنید و مقداری سس خردل روی آن بمالید.

برگر سرخ شده را روی نان تست قرار دهید و همراه خیار شور یا کاهو آن را سرو کنید.
منبع: نشریه هنر آشپزی ،شماره 35
/ 0 نظر / 4 بازدید