پاپارا

نویسنده :فردا چاکراغلو (گشتاسب پور)کارشناس ارشد تغذیه




مواد لازم:

نان باگت خشک شده :1 عدد
آب گوشت :1 لیوان
گوشت چرخکرده :250 گرم
پیاز متوسط:2 عدد
سیر:2 تا 3 حبه
روغن مایع :2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل سیاه :به میزان لازم
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی :1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
کره :1 قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم

طرز تهیه :

نان را به ابعاد دو سانت به شکل مکعب ببرید، داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید.روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید.بعد پیاز را پوست بگیرید، بشویید و ساطوری کنید.
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.سیر را ریز خورد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه ی دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.نمک و فلفل بریزید.بگذارید گوشت، مغز پخت شود.گوشت را روی نان بریزید.
برای آماده کردن سس، گوجه فرنگی را رنده کرده داخل تابه ای کره را ذوب کنید.بعد گوجه فرنگی رنده شده و رب بریزید و نمک اضافه کنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد.از روی اجاق بردارید.سس را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید.در صورت تمایل می توانید این غذا را با ماست و سیر تزیین کنید.
منبع:ماهنامه هنر آشپزی،شماره ی 40

/ 0 نظر / 18 بازدید