قلیه دزفولی

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

گوشت گوسفند/500 گرم
نخود خیس کره / نصف لیوان
لوبیا سفید خیس کرده /نصف لیوان
لوبیا چیتی خیس کرده /نصف لیوان
پیاز /1 عدد
سیر /1 بوته
نمک ، فلفل و زردچوبه /به دلخواه
برنج /یک سوم لیوان
بلغور گندم خیس کرده /1 لیوان
دانه انار خشک /2 قاشق سوپخوری
رب انار /1 قاشق غذاخوری
آلو/250 گرم
تمرهندی /نصف بسته

طرز تهیه :

گوشت گوسفند را بپزید و آن را از استخوان جدا کنید . نخود و لوبیاها را بپزید . پیاز را سرخ کنید . سیر را پوست کنده همراه با زردچوبه بکوبید و به پیاز بیفزایید و گوشت را در آن کمی تفت بدهید. سپس نخود و لوبیا را اضافه کنید . آب گوشت را نیز بیفزایید.
بلغور و برنج را به مواد بالا اضافه کنید و قلیه را همراه با دانه انار بگذارید تا بپزد. وقتی برنج و بلغور پخت آلو ، رب انار و آب تمر هندی خیس خورده را نیز به آن اضافه کنید تا قلیه کاملا جا بیفتد .
در پایان نعنا را در روغن تفت داده به قلیه اضافه کرده و غذا را سرو کنید .

نکته :

این غذال را بدون آلو نیز می توان تهیه کرد.

منبع:هنر آشپزی،شماره 41


/ 0 نظر / 52 بازدید