کاتلیس ( کتلت )

نویسنده:زینب دهقان




مواد لازم :

پیاز / 1 عدد
سیر / 2 تا 3 حبه
گوشت چرخ کرده / 500 گرم
نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
زردچوبه / به دلخواه
زنجفیل خشک / نصف قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده / 1 استکان
فلفل سبز / 3 تا 4 عدد
سیب زمینی / 1 کیلو
پودر زیره ی سبز / 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ / 1 عدد
لیموترش تازه / 1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و سیر را سرخ کنید و سپس گوشت چرخ کرده را با انواع ادویه ، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده ، تفت دهید تا آب آن کشیده شود . مواد را روی حرارت بگذارید تا بپزد و جا بیفتد . سیب زمینی را با آب و نمک بپزید ، سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید .
در این مرحله نمک ، فلفل سیاه ، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز به سیب زمینی اضافه کنید و آن را کاملا ورز دهید . از خمیر سیب زمینی گلوله ای به اندازه ی یک نارنگی بردارید و وسط آن را گود کنید . با قاشق از مواد آماده گوشتی بردارید و میان گلوله سیب زمینی را پر کنید و پس از بستن دهانه آن ، گلوله سیب زمینی را در کف دست گرد کنید . در ظرف دیگری تخم مرغی را بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید و کمی نمک و فلفل سیاه نیز به آن بیفزایید . سپس کتلت های فرم داده را داخل مایه ی تخم مرغ بغلتانید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید .
کتلت ها را در ظرفی بچینید و دور آن را با سبزیجات تزئین کنید . این نوع کتلت را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید .

منبع:نشریه هنر آشپزی،شماره 42



نظرات کاربران
/ 0 نظر / 4 بازدید