اسلایس خرما

مواد لازم برای خمیر :

کره / 90 گرم
پودر قند / 110 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
آرد / 150 گرم
بکینگ پودر / نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه :

کره / 30 گرم
شیر عسلی / 45 گرم
عسل / 45 گرم
کنجد / 4 قاشق سوپخوری
گردو ، خلال بادام ، خلال پسته / از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
خرما / 20 عدد

طرز تهیه :

کره و پودر قند را باهمزن بزنید . تخم مرغ را اضافه کرده خوب هم بزنید . سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید . خمیر را در قالبی چرب شده به ابعاد 15 در 25 سانت قرار دهید تا جایی که مقدور است سطح خمیر را صاف کنید .
سپس آن را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا دورخمیرطلایی شود . بعد مواد رویه ی آماده شده روی آن بریزید و آن را مجدداً به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید .

طرز تهیه مواد رویه :

کره ، شیرعسلی و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا کره ذوب شود . سپس کنجد ، خلال بادام ، گردوی نگینی شده و خلال پسته را مخلوط کرده در پایان وقتی مغزها به خورد مواد عسل رفت ، خرمای نگینی شده را اضافه کنید .

منبع:نشریه هنر آشپزی،شماره 42
/ 0 نظر / 27 بازدید