سیب‌زمینی مخصوص با سبزیجات و ادویه

نویسنده:سهیلا محسنی‌نژاد




مواد لازم خمیر برای 4 تا 6 نفر:

آب ولرم: یک پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چایخوری
آرد نخودچی: 2پیمانه

مواد لازم درون خمیر:

سیب‌زمینی پخته له شده: یک‌دوم کیلو، پخته له شده
فلفل سبز رنده شده: یک‌دوم قاشق سوپخوری
سیر رنده شده: یک‌دوم قاشق چایخوری
کاری: یک‌دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل: یک‌دوم قاشق چایخوری
پیاز رنده شده: یک قاشق سوپخوری
گشنیز: 2 قاشق سوپخوری، ساطوری
زردچوبه: یک‌چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:

کل مواد خمیر را باهم مخلوط کنید و ورز دهید تا یکنواختی به دست آید. کل مواد درون خمیر (به جز روغن زیتون و روغن مایع) را باهم مخلوط کنید. روغن زیتون را در تابه گرم کرده، مواد درون خمیر را به مدت 3دقیقه در آن تفت دهید. مواد درون خمیر را به اندازه‌ی گردو همچون کوفته قلقلی گرد کرده، در خمیر آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

نکته:

1. این دستور، دارای 1687کیلوکالری انرژی، 200گرم کربوهیدرات، 60گرم پروتئین، و 72گرم چربی می‌باشد.
2. سختی خمیر پوشش‌دهنده حدوداً مثل ماست غلیظ است و باید به اندازه‌ای باشد که دور تا دور کوفته‌ها را آغشته کرده ولی هنگام سرخ کردن، در روغن رها نشود.
3. فادا بطاطس، نام دیگر این غذا است.

منبع:نشریه هنر آشپزی شماره59
/ 0 نظر / 36 بازدید