شنیتسل پنیر

نویسنده:ناصر زحمتکش




مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

پنیر موتزارلای قالبی: 500گرم
آرد سفید: 5 قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ: 2عدد
پودر سوخاری: (ترجیحاً درشت) به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

موتزارلاها را به صورت انگشتی ببرید و نمک و فلفل بزنید. ابتدا در آرد سفید و در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید. می‌توانید این کار را دوباره انجام دهید تا لایة نسبتاً کلفتی روی آن قرار بگیرد. سپس پنیرها را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا پنیر هنگام سرخ کردن خیلی زود ذوب نشود. سپس برای مدت کوتاهی در روغن فراوان سرخ کرده و سریع از تابه برداشته و روغن مازاد آن را به کمک ورقه روغن‌گیر گرفته و به همراه سس گوجه، سرو کنید.

نکته:

1. این غذا، بسیار خوشمزه و برای بچه‌ها ایده‌آل می‌باشد.

منبع:نشریه هنر آشپزی شماره59


/ 0 نظر / 5 بازدید