سالاد تره فرنگی

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

سیب زمینی متوسط:3عدد
نمک و فلفل :به دلخواه
کره
هویچ متوسط :5 عدد
خیارشور متوسط :6 عدد
تره فرنگی درشت :2 ساقه
نخود فرنگی کنسرو شده :200 گرم
ذرت کنسرو شده :200 گرم
سس خردل :1 قاشق چایخوری سرصاف
روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش:3 قاشق غذاخوری
سس مایونز :2 قاشق غذاخوری سرپُر

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست گرفته به صورت مکعبی خرد کنید.
سپس آنها را با کمی نمک، فلفل و کره آب پز کنید.البته مراقب باشید له نشوند.هویج ها را هم مکعبی خرد کرده، همراه مقدار کمی آب نیم پز کنید.
بعد از پخت سیب زمینی و هویج آنها را فوراً داخل آبکش بریزید تا نرم نشوند.خیارشورها را ریز خرد کنید و کمی از آب آن را بگیرید.تره فرنگی ها را از بالا به پایین برش عمیق داده، تمام لایه ها را از هم جدا کرده، یک به یک شسته و خشک کنید.
سپس مجدداً لایه ها را روی هم گذاشته و به صورت خلالی ریز خرد کنید.تمام مواد سالاد را روی هم ریخته ابتدا نمک، فلفل، روغن زیتون، سس خردل و آب لیموترش را به آن افزوده در انتها سس مایونز را به آن بیفزایید.

نکته:

برگ های تیره و ضخیم تره فرنگی را برای سالاد به کار نبرید.
منبع:ماهنامه هنر آشپزی،شماره ی 40

 

/ 0 نظر / 267 بازدید