بیسکویت بکینگ پودر

نویسنده:پگاه میر گلستانی




مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه
بکینگ پودر: 4 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
شکر: 2 قاشق سوپ خوری
روغن جامد:4 قاشق سوپ خوری
شیر: 3/4 پیمانه

طرز تهیه:

در ابتدا مواد خشک یعنی آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس شکر را به این مخلوط اضافه کنید.
بعد روغن را بیفزایید و مواد را هم بزنید و شیر را اضافه کنید تا خمیر شود. سپس از مایه به اندازه ی یک قاشق چای خوری پرکنید و گلوله کنید و در آخر کمی با نوک انگشت آن را پهن کنید.
بیسکویت ها را در سینی چرب شده بچینید و در فری که از قبل با حرارت 375 درجه ی فارنهایت یا 190 درجه ی سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.
دقت کنید که پس از پخت رنگ بیسکویت ها تغییر نمی کند.

منبع:نشریه هنر آشپزی،شماره 35

 

/ 1 نظر / 40 بازدید
lale

salam mamnoon be man sar zadi ba eftekhar too har do web link shodid