مواد لازم:
 

سیب زمینی / 4 عدد، متوسط
آرد گندم / 2 پیمانه
تخم مرغ / 4 عدد
تره و جعفری / 200 گرم، پاک کرده و خرد شده
فلفل تند / یک عدد
تمبر هندی / یک بسته کوچک
زرد چوبه، نمک، فلفل و تخم گشنیز / به میزان لازم
روغن سرخ کردنی / به میزان لازم

طرز تهیه:
 

سیب زمینی را با پوست بپزید، سپس پوست گرفته و رنده کنید. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید و مراقب باشید گلوله نشود. تخم مرغ ها را با آرد و آب مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط کنید و بعد از زمان استراحت آرد و تخم مرغ، فلفل را نیز ریز خرد کنید. تمبرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط و صاف کنید. 4تا 5 قاشق سوپخوری از شیره تمبرهندی همراه با فلفل، تره جعفری، سیب زمینی، آرد، آب و تخم مرغ مخلوط کنید. زردچوبه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را نیز اضافه کنید. از مواد با قاشق غذاخوری مقداری برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید. با شیره ی تمبر هندی، کمی روغن، فلفل فراوان و نمک سس تمبر هندی درست کرده و بجوشانید و همراه با پاکوره ی سرخ شده سرو کنید.

نکته:
 

- این دستور 250 گرم کربوهیدرات، 75 گرم پروتئین، 70 گرم چربی و 1930 کیلوکالری انرژی دارد.

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78