جوجه کباب با ماست (شیش طاووق)


 






 

مواد لازم برای 4 نفر:
 

سینه مرغ خرد شده/ 4 عدد
ماست/ یک پیمانه
فلفل قرمز/ یک قاشق چایخوری
آب لیمو/ یک قاشق سوپخوری
نمک/ به مقدار لازم
سیر له شده/ یک قاشق چایخوری
زنجبیل/ یک قاشق چایخوری
سس سویا/ 2 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی/ 4 قاشق سوپخوری
سرکه ی سفید/ یک قاشق سوپخوری
شکر/ یک قاشق سوپخوری
نشاسته ی ذرت/ 4 قاشق سوپخوری
کره ی آب شده/ به مقدار لازم
جعفری خرد شده و پیاز خلالی/ مقداری، جهت تزئین

طرز تهیه:
 

تکه های مرغ را با ماست، فلفل قرمز، آب لیمو، نمک، سیر و زنجبیل مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سس سویا را با سس گوجه فرنگی، سرکه ی سفید، شکر و نشاسته ی ذرت مخلوط کنید و بعد از گذشت یک ساعت به مواد قبلی مرغ اضافه کنید.
تکه های مرغ را به سیخ های چوبی زده و روی آن ها کره بمالید و روی آتش کباب کنید. کباب آماده را با جعفری و پیاز تزئین کرده و با نان میل کنید.

نکته:
 

1ـ این دستور 80 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1700 کیلو کالری انرژی دارد.
2ـ می توانید سیخ های مرغ را در ماهی تابه با حرارت ملایم سرخ کنید و قبل از سرو کره ی آب شده را روی آن بمالید.
3ـ این غذاهای معروف کشورهای عرب مدیترانه می باشد که ریشه در آشپزخانه ی عثمانی دارد.

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78