مواد لازم:
 

کره ی نرم شده/ یک چهارم پیمانه (50 گرم)
کره ی بادام زمینی/ یک پیمانه
پودر شکر/ یک پیمانه
بیسکویت/ یک و یک دوم پیمانه، پودر شده
شکلات قهوه ای/ 50 گرم
پرک بادام بو داده/ یک سوم پیمانه
ترافل های رنگارنگ یا شکلات های پولکی ریز/ تعدادی

طرز تهیه:
 

کره، کره ی بادام زمینی و پودر شکر را با همزن برقی و با درجه متوسط در کاسه ی بزرگی بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد بیسکویت ها را به مواد افزوده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. یک قاشق سوپخوری از مواد را برداشته و آن را در دست به صورت یک بیضی به قطر 2/5 سانتی متر درآورید تا شبیه بدن زنبور عسل شود. این کار را با بقیه ی خمیرها نیز تکرار کنید، سپس شکلات را آب کرده و آن را در قیف با ماسوره ی صفر و کیسه فریزر ریخته و انتهای کیسه فریزر را طوری با قیچی بچینید که سوراخ بسیار ریزی ایجاد شود. با شکلات خطوطی مانند خط های بدن زنبور عسل را بر روی بدن زنبورها بکشید و بادام های ورقه شده را به عنوان بال های آن ها در دو طرف قسمت بالا و جلوی بدن زنبورها فرو کنید. با شکلات های پولکی و یا ترافل های رنگارنگ برای آن ها چشم ایجاد کنید. با شکلات آب شده برای زنبورها طرح لبخند بکشید.
نکته:
1ـ با این مقدار مواد، حدوداً 15 عدد زنبور عسل تهیه می شود.
2ـ می توانید زنبورهای آماده شده را به صورت شل و آزدانه در نایلون محافظ غذا بپیچید و به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید.
3ـ بعضی از کودکان نسبت به کره ی بادام زمینی حساسیت دارند، برای این گروه می توانید به جای کره ی بادام زمینی از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده نمایید.

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78