مواد لازم:
 

هویج ریز رنده شده/ 2 قاشق سوپخوری
کره/ به مقدار لازم
آب/ به مقدار لازم
شیر/ یک لیتر
شکر/ یک پیمانه
نشاسته ی ذرت/ 5 قاشق سوپخوری
وانیل/ یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
 

هویج رنده شده را با کمی کره تفت داده و مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا هویج پخته شود. شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. سپس هویج و وانیل را اضافه کنید. وقتی غلظت لازم را پیدا کرد، حرارت را خاموش کرده و در ظرف های سرو بریزید.

نکته:
 

ـ این دستور 220گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین، 35 گرم چربی و 1335 کیلو کالری انرژی دارد.

 

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78