مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
 

خامه/ یک پیمانه
شکلات/ 250 گرم، خرد شده
شکر دانه ریز/ 25 گرم
تخم مرغ/ یک عدد
زرده ی تخم مرغ/ 4 عدد
خامه ی زده شده/ مقداری برای تزئین
پودر کاکائو/ مقداری برای تزئین

طرز تهیه:
 

خامه و شکلات را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود ولی خامه به جوش نیاید. بعد از این که شکلات ذوب شد، از روی حرارت برداشته و شکر، تخم مرغ کامل و 4 عدد زرده ی تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن مواد را خوب مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف های کوچک نسوز بریزید و در سینی بزرگ تر که کف آن آب ریخته اید بگذارید (به طریق بن ماری). سپس روی هر کدام از ظرف ها را با فویل پوشانده و در طبقه اول فری که از قبل گرم با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت یک ساعت و یا تا زمانی که سفت شود قرار دهید. سپس دسر را از فر خارج کرده، حدود یک تا 2 ساعت بگذارید تا خنک و سرد شود. موقع سرو روی آن خامه زده شده کاکائویی یا ساده قرار دهید و پودر کاکائو بپاشید.
نکته:
1ـ این دستور 160 گرم کربوهیدارت، 20 گرم پروتئین، 140 گرم چربی و 1980 کیلو کالری انرژی دارد.
2ـ شکر را در صورت داشتن ذائقه شیرین به دسر اضافه کنید در غیر اینصورت آن را حذف کنید.
3ـ قالب ها باید لبالب پر شود.
4ـ در صورت عدم دسترسی به قالب های نسوز می توانید از قالب های مافین برای تهیه ی این دسر استفاده کنید.

 

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78