مواد لازم
 

کره ی خرد کرده/ 100 گرم
شکلات سفید خرد کرده/ 400 گرم
شکر ریز/ 100 گرم
تخم مرغ/ 4 عدد
آرد/ 300 گرم
بیکینگ پودر/ 2قاشق چایخوری
وانیلین/ یک چهارم قاشق چایخوری
فندق برشته و خرد کرده/ 140 گرم
پودر شکر برای تزئین/ به میزان لازم

روش تهیه
 

قالب مستطیلی 22×32 سانتیمتری را چرب کنید؛ کف و دیواره ی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونه ای که کاغذ از دو طرف طول قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن گاه کره، شکلات و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه ی صاف و یکدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود. حالا تخم مرغ ها، آرد، بیکینگ پودر، وانیلین و فندق را به مایه بیفزائید، خوب مخلوط کنید و در قالب بریزید. اکنون آن را در فر (تاون) گرم شده با دمای 170 درجه ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، کیک را بپزید و در قالب خنک کنید. اینک کیک را به اندازه های دلخواه ببرید و رویش پودر شکر بپاشید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51