مواد لازم
 

سیب با پوست/ 2 عدد متوسط
آبلیمو/ 1قاشق سوپخوری
پیازچه ی حلقه کرده/ 4 عدد
کلم رنده کرده/ 3 پیمانه
هویج درشت رنده کرده/ 1 عدد درشت
جعفری درشت خرد کرده/ یک دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه ی سس:
 

دوغ بی نمک/ 125 میلی لیتر
خامه ی ساده/ 120 گرم
سرکه ی قرمز/ 1قاشق سوپخوری

روش تهیه
 

ابتدا سیب را با رنده ی درشت رنده کنید. آن گاه آبلیمو را اضافه نمائید و هم بزنید. حالا، باقی مواد را به سیب بیفزائید و به آرامی با هم مخلوط سازید. اینک سس را اضافه کنید و میل نمائید.
روش تهیه ی سس: تمامی مواد را در شیشه ی درداری بریزید، درش را محکم ببیندید و تکان دهید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51