مواد لازم
 

سینه مرغ بدون استخوان/ 600 گرم
نمک/ به میزان لازم
سس مایونز/ 125 گرم (یک دوم پیمانه)
جعفری خرد کرده/ یک چهارم پیمانه
نان برشی سفید/ 8 عدد
کره ی نرم/ 40 گرم

روش تهیه
 

ابتدا قابلمه ی مناسبی را روی اجاق بگذارید. بعد سینه ی مرغ را با قدری آب و نمک به مدت 10 دقیقه در آن بپزید. آن گاه سینه ی مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید و در کاسه ی مناسبی بریزید و با مایونز و جعفری مخلوط سازید. اینک روی نان ها کره بمالید؛ مخلوط مرغ را روی آن بگذارید و میل نمائید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51