مواد لازم
 

روغن مایع/ 2 قاشق سوپخوری
ژامبون خرد کرده/ 260 گرم
کاهوی سالادی/ 1عدد

مواد لازم برای تهیه ی سس ریحان:
 

برگ تازه ی ریحان/ یک سوم پیمانه
برگ تازه ی جعفری/ یک سوم پیمانه
سرکه ی سفید/ 60 میلی لیتر
روغن زیتون/ 60 میلی لیتر
دانه خردل/ 1 قاشق سوپ خوری
یخ/ 3 تکه

روش تهیه
 

ابتدا در تابه ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گاز بگذارید، ژامبون ها را در آن تفت دهید، حالا آن را روی هوله ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید، تا روغن اضافی اش گرفته شود و اینک کاهو را برگ برگ کنید، ژامبون ها را روی آن بریزید و با سس ریحان میل کنید.

روش تهیه ی سس ریحان:

تمامی مواد را در کاسه ی دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا سس یکدستی حاصل شود.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51