مواد لازم
 

سرکه ی بالزامیک/ 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون/ 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
شکر ریز/ 1 پینچ
گوجه فرنگی خرد کرده/ 600 گرم (4 عدد)
کاهوی سالادی خرد کرده/ 1 عدد
خیار حلقه کرده/ 1 عدد
آواکادوی خرد کرده/ 2 عدد متوسط

روش تهیه
 

سرکه، روغن زیتون و شکر را در کاسه ی مناسبی بریزید و گوجه فرنگی را بیفزائید و مخلوط کنید. آن گاه کاهو، خیار و آواکادو را در کاسه ی دیگری بریزید و با هم مخلوط سازید. اینک مخلوط گوجه فرنگی را رویش بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.


 

منبع: آشپزباشی شماره 51