رست بیف فلفلی


 






 

مواد لازم
 

فلفل سیاه نیمکوب/ 1 قاشق سوپخوری
فیله ی گوساله/ 500 گرم
روغن مایع/ 1 قاشق سوپخوری
جعفری درشت خرد کرده/ یک دوم پیمانه
پیازچه ی خرد کرده/ یک چهارم پیمانه
سس خردل/ 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه
 

فر (تاون) را با دمای 200 درجه ی سانتیگراد گرم کنید، فلفل را روی کاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا کاملاً آغشته به فلفل شود. حالا روغن را در تابه ی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ کنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته کنید. سپس آن را با فویل بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون سبزی ها را روی کاغذ پخش کنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول کنید. اینک رست بیف آماده ی میل کردن می باشد. همچنین می توان آن را حلقه حلقه کرد و روی نان کره ای قرار داد و با کمی شاهی و سس خردل میل کرد.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51