مواد لازم
 

کره ی خرد کرده/ 150 گرم
شکلات سیاه خرد کرده/ 150 گرم
تخم مرغ/ 5 عدد
شکر ریز/ 150 گرم
فندق آسیاب کرده/ 150 گرم
فندق برشته/ 45 گرم

مواد لازم برای تهیه ی کرم گاناش:
 

خامه ی ساده/ 80 میلی لیتر
شکلات سیاه خرد کرده/ 100 گرم

روش تهیه
 

فر (تاون) را با دمای 160 درجه ی سانتیگراد گرم کنید و قالب عمیقی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره اش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود. سپس آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود. حالا زرده های تخم مرغ و نیمی از شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. بعد مخلوط شکلات را به آن بیفزائید. اکنون سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. باقیمانده ی شکر را نیز به تدریج اضافه کنید. اینک فندق آسیاب کرده را به مایه ی شکلاتی بیفزائید و پس از مخلوط کردن، سفیده های فرم گرفته را در دو نوبت به آن بیفزائید. حالا مایه ی به دست آمده را درون قالب بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم در فر بپزید. اکنون صبر کنید تا کیک در قالب خنک شود. بعد آن را روی پنجره ی سیمی برگردانید و با کرم گاناش و فندق برشته بیارائید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51