میوه ی فانتزی


 






 

مواد لازم
 

کیوی پوست گرفته/ 2 عدد بزرگ
پرتقال پوست گرفته/ 2 عدد متوسط
هندوانه ی تخم گرفته/ به میزان لازم
توت فرنگی حلقه کرده/ 4 عدد

روش تهیه
 

کیوی و پرتقال را به 4 حلقه برش بزنید. آن گاه پوست هندوانه را بگیرید و آن را به ضخامت 1/5 سانتیمتر ببرید. سپس آناناس را نیز به ضخامت 1/5 سانتیمتری ببرید. اکنون هریک از میوه ها را به 8 دایره ی 4/5 سانتیمتری برش دهید و به سیخ بامبو بکشید و توت فرنگی را در آخر به آن بیفزائید و برای پذیرائی در گردش در ظرف دردار و مناسبی بگذارید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51