خوراک مرغ با سس ترخون


 






 

مواد لازم
 

روغن مایع/ به میزان لازم
بال مرغ/ 8 قطعه
کتف مرغ/ 8 قطعه
پیاز خرد کرده/ 1عدد متوسط
سیر له کرده/ ا حبه
برگ بو/ 1 عدد
آب/ 250 میلی لیتر (1پیمانه)

مواد لازم برای تهیه ی سس ترخون:
 

پنیر خامه ای/ 60 گرم (یک چهارم پیمانه)
ترخون درشت خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو/ 1 قاشق سوپخوری
مایونز/ 75 گرم (یک چهارم پیمانه)
آب گرم/ 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه
 

ابتدا در تابه ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و مرغ را در آن سرخ کنید. آن گاه، پیاز، سیر، برگ بو و آب را به آن بیفزائید و به مدت 2 دقیقه بدون درپوش بجوشانید. اکنون پس از کم کردن شعله صبر کنید تا آب خوراک بخار شود و مرغ بپزد. اینک، مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس ترخون میل نمائید.

روش تهیه ی سس ترخون:

پنیر خامه ای را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. سپس، باقی مواد را به آن بیفزائید و هم بزنید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51