مواد لازم :
 

شکلات سفید: 200 گرم
کره ی خرد شده: 2 قاشق سوپخوری (25 گرم)
پودر نارگیل: حدود یک پیمانه
کیک اسفنجی: 110 گرم
پودر قند: برای تزئین

 

طرز تهیه :
 

شکلات ها را خرد کرده و همراه با کره روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و کاملاً هم بزنیدتا یک دست شود. شکلات را از روی حرارت برداشته و چند دقیقه کنار بگذارید. دو سوم پیمانه از نارگیل را در بشقات ریخته و کنار بگذارید. کیک اسفنجی خرد شده را با یک سوم پیمانه از پودر نارگیل باقی مانده، داخل مایه ی شکلات بریزید. سپس از مواد فوق با دست توپ های کوچکی تهیه کرده و در پودر نارگیل داخل بشقات بغلتانید. شیرینی ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید تا خودش را بگیرد. زمان سرو روی آنها پودر قند بپاشید.

نکته :
 

1- این دستور 220 گرم کربوهیدرات، 20 گرم پروتئین، 115 گرم چربی و 1995 کیلوکالری انرژی دارد.
2- با مخلوط نمودن کیک و پودر نارگیل به مایه شکلات باید فوراً آن را به شکل گلوله درآورید در غیر این صورت مایه سفت می گردد.
3- در صورت سفت بودن مواد می توانید کمی شیر اضافه کنید.
منبع:نشریه هنر آشپزی شماره 65