سیب های کاراملی


 






 

مواد لازم
 

سیب پوست گرفته/ 8 عدد
آبلیمو/ 2 قاشق سوپخوری
شکر/ 600 گرم
آب/ 180 میلی لیتر
کره ی خرد کرده/ 125 گرم
ماست چکیده/ 500 گرم
عسل/ 1 قاشق سوپخوری
دارچین/ 1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل/ 1 پینچ

روش تهیه
 

سیب و آبلیمو را در کاسه ای بریزید. شکر، آب و کره را نیز در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا به رنگ کارامل درآید. در این میان، فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم کنید. حالا سیب ها را در ظرف نسوز چرب کرده ای بچینید؛ کارامل را رویش بریزید و با فویل چرب کرده روی ظرف را بپوشانید. بعد آن را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا سیب بپزد. اینک صبر کنید تا خنک شود. اکنون ماست، عسل، دارچین و زنجفیل را با هم مخلوط کنید و همراه با سیب های کاراملی میل نمائید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51