مواد لازم:
 

پنیر موتزارلا ورقه ای / 6 ورق
سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست / 4 عدد
کره / یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل / به میزان لازم
تخم مرغ / یک عدد، زرده
آرد سفید / 2 پیمانه
آرد سوخاری / یک پیمانه
کره / یک چهارم پیمانه
سیر / 2 قاشق چایخوری، رنده شده
آب مرغ / دو سوم پیمانه
آب لیمو / 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
 

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینه های مرغ را یک به یک درون کیسه فریزر قرار داده و با وردنه یا استیک کوب و با احتیاط بکوبید تا سینه ی مرغ پهن شده و به ضخامت یک سانتی متر برسد. (این کار را با دقت و احتیاط انجام دهید، چون سینه مرغ نرم است و ممکن است له و پاره شود ). یک چهارم پیمانه کره را روی سطح داخلی سینه های مرغ بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. روی سطح داخلی هر کدام از سینه ها یک و نیم ورق پنیر موتزارلا گذاشته و آن را به آرامی لوله کنید. سپس به کمک خلال دندان آن را ثابت و محکم کنید.
سینه های رول شده را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده و آرد سوخاری زده و در یک ظرف نسوز چرب شده بچینید.
برای تهیه سس، یک چهارم پیمانه کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله ملایم آب کنید. سیر را 30 ثانیه درآن تفت داده و آب مرغ و آب لیمو را اضافه کنید. سس را به ظرف مرغ ها اضافه کرده و آن را 30 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ ها که کاملاً مغز پخت شود.

 

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش