نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است...
 
نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است  که در غذاهای مختلف و متنوعی در سفره های سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است در و برای همه سنین سفارش می گردد.
 
طرز تهیه ی نخودآب مخصوص
 
مواد لازم برای پنج نفر
نخود                                                1پیمانه
لوبیا سفید                                       1پیمانه
لوبیا چیتی                                       نصف پیمانه
لوبیا سویا                                        نصف پیمانه
بلغور گندم                                       3قاشق غذاخوری
سیب زمینی                                    2عدد متوسط
گوجه فرنگی                                     8عدد متوسط
لیموعمانی                                       5عدد
نمک، فلفل قرمز،زردچوبه                   به مقدار لازم
روغن زیتون                                     به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
تمامی حبوبات را از 24 ساعت قبل خیس کنید و به مدت یک ساعت و نیم بپزید، سپس سیب زمینی های خورد شده و تمام مواد دیگر از قبیل بلغورگندم و گوجه فرنگی و لیمو عمانی ها را اضافه کرده و باز به مدت یک ساعت زمان دهید تا با حرارت کم و ملایم  بپزند. پس از پخت کامل مقداری از غذا را از آب آن جدا کرده و بکوبید و بقیه ی مواد را آب دار با روغن زیتون سرو کنید .
 

نوش جان

تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ - کانون سلامت/  رودابه رونق