مواد لازم
 

برگ ظریف کاهو/ 375 گرم (3 بته)
آندیو خرد کرده/ 250 گرم
نان برشتی (تست) خرد کرده/80 گرم
پنیر آبی (بلو چیز) خرد کرده/ 150 گرم
مواد لازم برای تهیه ی سس مخصوص:
سس خردل/ 1 قاشق سوپخوری
سرکه ی سفید/ 60 میلی لیتر
روغن زیتون/ 60 میلی لیتر
شکر ریز/ 1 پینچ
آب/ 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه
 

کاهو، آندیو، نان تست و پنیر را در کاسه ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط کیند و سس فرانسوی رویش بریزید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، آن را در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.
روش تهیه ی سس فرانسوی: تمامی مواد لازم را در شیشه ای بریزید، درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51