مواد لازم
 

برنج/ 250 گرم
روغن زیتون/ 2 قاشق سوپخوری
سس خردل/ 2 قاشق چایخوری
آبلیمو/ 2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته و بدون آب/ 420 گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد کرده/ 200 گرم
زیتون سیاه هسته گرفته و خرد کرده/ 40 گرم
جعفری خرد کرده/ یک دوم پیمانه

روش تهیه
 

ابتدا برنج را آبکش کنید. آن گاه روغن، سس خردل و آبلیمو را در کاسه ی مناسبی بریزید و هم بزنید. حالا برنج را همراه با بقیه ی مواد به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اینک، سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51